Werkgever?

Seminar: Denk je na over een toekomst in het pastoraat?

Waar denk jij over na op weg naar Pasen? Een nieuwe afslag in je leven misschien? Het online seminar “Pastoraat in de Oud-Katholieke Kerk van Nederland” nodigt je uit om over zulke afslagen na te denken. Als je wel eens nadacht over een toekomst in het pastoraat, als pastoraal werker, diaken of priester, dan is deze bijeenkomst er voor jou!

Een avond lang kan er iets wat bijna nooit kan: van gedachten wisselen met andere mensen die ook nadenken over hun roeping in het pastoraat. En in gesprek gaan met mensen die nu in het pastoraat werken, met een bisschop, een student van de opleiding, en de rector van het seminarie. Zo krijg je een beeld van wat er kan, wat andere mensen motiveert, en wat de weg naar een pastorale loopbaan inhoudt.

Aartsbisschop Bernd Wallet, pastores Leonie van Straaten en Marco Derks, rector Mattijs Ploeger en student Maartje Groeneweg werken allemaal mee aan deze avond die geleid wordt door Peter-Ben Smit, hoogleraar en oud-katholiek priester.

Lijkt dit je wat? Aanmelding is mogelijk via rieneke.brand@okkn.nl (graag voor 24 maart). De bijeenkomst is op 27 maart a.s. van 19.30 tot 21.00 uur in Zoom. De link hiervoor ontvang je na aanmelding.

Bron: OKS

Deel dit bericht:

magnifiercrossmenu