Werkgever?

Training Deep Talk

Deep Talk is een methode waarbij je als groep aan de slag gaat met een vraag of onderwerp door middel van een verhaal. De focus ligt op spelenderwijs met elkaar aan de slag te zijn, ruimte scheppen voor een ieder, de onderlinge verbinding. Het is een frisse en vrolijke benadering die de zware en moeilijke onderwerpen die ook deel uit maken van het mens zijn niet schuwt.

Het is gericht op het zijn van een gemeenschap, verbinden en tegelijkertijd te waarborgen dat ieder individu er mag zijn. Het is losjes geïnspireerd op Godly Play en maakt gebruik van oeroude verhalen uit allerlei tradities. Deze verhalen vormen een leidraad om met elkaar aan de slag te gaan. Een Deep Talk bijeenkomst heeft vaste onderdelen: het welkom, de presentatie van het verhaal (dat zichtbaar met materialen en gebaren aangeboden wordt), ruimte voor eigen verwondering, ruimte om aan de slag te gaan met de vragen vanuit de gemeenschap die daar met elkaar zit en afsluiten met een ‘feest’ (bijvoorbeeld een lekkere kop koffie, vers fruit, etc. aangepast aan de groep waar je mee aan het werk bent).

Tuula Valkonen uit Finland is de trainer die Deep Talk heeft ontwikkeld. Zij heeft over de hele wereld al trainingen verzorgt en komt nu heel graag naar Nederland om ons mee te nemen op dit avontuur. Ze zal twee trainingen (van 2 dagen) aanbieden om zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid te geven deel te nemen. De trainingen zijn voor een ieder toegankelijk. Heb je veel of weinig ervaring met het werken met verhalen en zingeving? Werk je met jongeren, kinderen, volwassenen of ouderen? Begeleid je groepen bij verschillende processen? Ben je simpelweg nieuwsgierig naar wat Deep Talk voor jou zou kunnen betekenen? Van harte welkom!

Praktische informatie:
Data: donderdag 1 en vrijdag 2 juni of zaterdag 3 en zondag 4 juni
Tijd: 10-17 uur
Locatie: Stek, Parkstraat 32, Den Haag
Kosten: € 100,-
Opgave voor: 8 mei 2023 bij Christi Loor: cloor@stekdenhaag.nl

Bron: Stekdenhaag.nl

Deel dit bericht:

magnifiercrossmenu