Werkgever?

Stafmedewerker congregatie zusters annuntiaten

De congregatie van de zusters annuntiaten van Heverlee zoekt een deeltijdse Stafmedewerker (80%) ter ondersteuning van de algemeen econoom en de 3 provinciaal economen. Kandidaturen worden verwacht bij de algemeen overste, zuster Carine Devogelaere, devogelaere.carine@belgacom.net.

Situering
De congregatie van de zusters annuntiaten van Heverlee werd in België gesticht en telt vandaag iets meer dan 200 leden. Ze bestaat uit 3 provincies: België, Congo en Burundi. Ze heeft een internationaal algemeen bestuur van 5 zusters dat in Heverlee gevestigd is. Elke provincie heeft een plaatselijk provinciaal bestuur met gedelegeerde bevoegdheden. Zowel in het algemeen als in elk provinciaal bestuur zetelt een zuster die aangesteld is als econoom. De congregatie acht het noodzakelijk dat deze wordt ondersteund door een stafmedewerker met de nodige competenties.

Taak
Het takenpakket bestaat uit 2 delen: (1) de taak van stafmedewerker algemeen bestuur voor het geheel van de congregatie in België en Afrika (20% VTE) en (2) de taak van provinciaal stafmedewerker voor de Belgische provincie (60% VTE). Beide functies kunnen eventueel door 2 verschillende personen worden opgenomen.

Profiel

  • Je onderschrijft de christelijke levensvisie en haar waarden.
  • Je behartigt het algemeen belang van de congregatie en haar leden.
  • Je hebt genoten van een economische en financiële opleiding.
  • Juridische kennis en ervaring met het beheer van onroerend en roerend goed zijn een pluspunt.
  • Je kan zowel zelfstandig als in team werken.
  • Je bent een oplossingsgerichte onderhandelaar die een draagvlak zoekt voor te nemen beslissingen. Ervaring met transformatiemanagement is een pluspunt.
  • Je bent bereid tot occasionele avond- en weekendvergaderingen.
  • Je spreekt de voertalen van de congregatie: Nederlands en Frans.

Modaliteiten
Wij bieden je een deeltijdse tewerkstelling met verloning op masterniveau. Anciënniteit is bespreekbaar. Onmiddellijke indiensttreding.

Je werkplek is in het Heilig Hartinstituut, Naamsesteenweg 355 in 3001 Heverlee. Gedeeltelijk thuiswerk kan besproken worden.

Voor meer info kan je terecht bij de algemeen overste, zuster Carine Devogelaere, devogelaere.carine@belgacom.net of bij de provinciaal overste, zuster Guillaumine Clerx, guillaumine.clerx@annuntiaten.be.

Bron: Congregatie van de zusters annuntiaten van Heverlee

Deel dit bericht:

magnifiercrossmenu