Werkgever?

Bastiaan Ragas speelt theatervoorstelling ‘In Gods naam’ over de Bijbel

Vanaf september 2023 gaat acteur en zanger Bastiaan Ragas de theaters in met de voorstelling ‘In Gods naam’. In een tijd vol onzekerheden, onrust en verandering zoekt Bastiaan Ragas naar antwoorden in een eeuwenoud verhaal. Ragas neemt de bezoeker mee door de Bijbel met muziek van Bach tot Presley, humor, ontwapenende kwetsbaarheid en confronterende dialogen. Hij verweeft zijn herkenbare, persoonlijke levensvragen met de verhalen uit de Bijbel. Een reis door het meest geciteerde en misschien wel meest onbegrijpelijke boek ter wereld.

Enkele jaren geleden werd Ragas (1971) gegrepen door de verhalen uit de Bijbel. Hij ziet dat veel van zijn generatiegenoten onbekend zijn met deze verhalen of ze hebben afgeserveerd op grond van ervaringen uit het verleden. Door zich te verdiepen in deze verhalen is Ragas ervan overtuigd geraakt dat deze verhalen ook van onschatbare waarde zijn voor onze tijd.

Ragas staat samen met actrice Yvonne van den Eerenbeemt en multi-instrumentalist Martijn Beekers in ruim 50 theaterzalen door heel Nederland. De voorstelling is een productie van Nachtzon Media i.s.m. de Protestantse Kerk.

Zie ook: www.theateringodsnaam.nl.

Bron/foto: PKN

Deel dit bericht:

magnifiercrossmenu