Werkgever?
| t/m 28 oktober 2024

Manager Bedrijfsvoering departement Filosofie en Religiewetenschappen

Ben jij een strategisch en financieel onderlegde professional die zich thuis voelt in een academische omgeving? Voor het departement Filosofie en Religiewetenschappen van de Faculteit Geesteswetenschappen zoekt de Universiteit Utrecht een Manager bedrijfsvoering voor 24-32 uur per week.

Je levert een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het departement door kansen en mogelijkheden te identificeren en samen te werken aan de strategische koers. Je bent deel van het bestuur van het departement en rapporteert aan de directeur bedrijfsvoering van de faculteit.

Wat ga je doen?
Samen met het departementshoofd en de onderwijs- en onderzoeksdirecteuren vorm je het bestuur van het departement en geef je richting aan de strategie van het departement. Je bent een professional die verbindend optreedt en medewerkers in staat stelt om resultaten te boeken op het gebied van onderzoek en onderwijs. Je belangrijkste aandachtsgebieden zijn financiën en personeelsbeleid. Tevens ben je lid van het facultaire managementteam, bestaande uit de directeur bedrijfsvoering, de hoofden van de ondersteunende disciplines en je (3) mede managers bedrijfsvoering.

Lees hier verder.

Bron: UU

Deel dit bericht:

magnifiercrossmenu