Werkgever?

Jeanet Hamstra neemt uitgeverij Zilt over van Royal Jongbloed

Uitgeverij Zilt, sinds de zomer van 2020 actief als een imprint van de bekende christelijke uitgeverij Royal Jongbloed, gaat zelfstandig verder. Jeanet Hamstra meldt dit nieuws op facebook.

Ze schrijft: "Er gingen veel gesprekken en voorbereiding aan vooraf. En nu maak ik jullie bekend: vanaf vandaag, 1 januari 2022, gaat Uitgeverij Zilt zelfstandig verder, met mij als eigenaar/uitgever. Een spannende stap (na 16 jaar weg bij Jongbloed!), waar ik veel zin in heb. Ik wil verder uitbouwen waar ik al mee bezig was: mooie, zinvolle boeken maken voor een breed publiek. De eerste uitgaven van 2022 staan al in de steigers.

Een van mijn doelen voor 2022 is een grotere bekendheid verwerven op de sociale media: Uitgeverij Zilt kan nog veel meer volgers, likers en delers gebruiken op Facebook, Twitter en Insta. Graag verwelkom ik je dan ook op mijn sociale kanalen.

De website uitgeverijzilt.nl is vernieuwd en staat inmiddels online. We zijn bezig de webshop op te tuigen; binnenkort kun je daar weer alle Zilt-boeken kopen. En, nieuwe feature: je kunt je via de site abonneren op de nieuwsbrief! Dan blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Mocht je tips, vragen, opmerkingen hebben: laat het me weten! Ik ben te bereiken op jeanet.hamstra@uitgeverijzilt.nl."

De redactie van Reliwerk wenst Jeanet heel veel succes.

Bron: Facebook/Zilt | Foto: Martijn Heemstra

Deel dit bericht:

magnifiercrossmenu