Werkgever?

Win nu een exemplaar van 'Als het niet meer gaat'

Onlangs is bij uitgeverij KokBoekencentrum verschenen Als het niet meer gaat - Een goede boodschap over een goede dood van Piet Schelling en Ad Nuijten. Wilt u kans maken op een gratis exemplaar van dit boek? Stuur dan voor 15 mei a.s. een mail naar de redactie van Reliwerk (info@reliwerk.nl) waarin uw naam, postadres en reden om dit boek te willen winnen. Onder de inzendingen zal een aantal exemplaren worden verloot.

Over het boek
Voor wie zich – persoonlijk en beroepsmatig – willen bezinnen op euthanasie, biedt het boek Als het niet meer gaat van Piet Schelling en Ad Nuijten waardevolle informatie. Steeds meer mensen die in God geloven overwegen euthanasie. Maar wat vindt God van een zelfgekozen levenseinde? Schaad je achterblijvers niet met de daad van euthanasie? De auteurs zijn van mening dat de mens zijn einde zelf mag kiezen. Met dit boek helpen zij de lezer om verder na te denken over de zin van het lijden, de aard en het (on)draaglijke daarvan, de vooruitzichten vóór en ná de dood en wat zij voor zichzelf kunnen verantwoorden. Kortom, een boek dat pleidooi voert voor een ‘goede dood’ vanuit het unieke perspectief van dominee en dokter.

Over de auteurs
Dr. Piet Schelling is emerituspredikant en publicist. Hij schreef over uiteenlopende thema’s, zoals bijbelverhalen, liturgie, muziek, ethiek, symboliek, spiritualiteit, ziekte en gezondheid. Recentelijk schreef hij Mijn gelijk en ons geluk, over de veelkleurige gemeente.
Ad Nuijten, SCENarts, was werkzaam als gynaecoloog. Hij is sprekend en schrijvend actief in het euthanasiedebat.

Bron: Reliwerk

Deel dit bericht:

magnifiercrossmenu