Werkgever?

Doek valt voor maandblad De Roerom

De Roerom, een maandblad dat is opgericht als spreekbuis van kritische katholieken in Brabant, houdt er na 36 jaar mee op. De redactie van het blad heeft haar lezers laten weten de financiën niet meer rond te krijgen. Ook een digitale uitgave biedt geen perspectief.

Op de website van De Roerom staat het volgende bericht:
"Het Stichtingsbestuur heeft onlangs aan de abonnees laten weten dat het niet haalbaar is de uitgave van het maandblad te continueren. Deze week valt het laatste nummer op de deurmat, u kunt het ook bekijken op de startpagina van deze site.

Volgende week vrijdag komen (oud)medewerkers van De Roerom nog eens bij elkaar ter afronding. Deze bijeenkomst heeft een besloten karakter maar zal wel via een livestream te volgen zijn. Vrijdag 24 juni 2022, vanaf 15.00 uur https://tbposs.nl/live/

U kunt dan ook getuige zijn van een paneldiscussie over het thema: communiceren wat je bezielt.
Gespreksleiding: Ben Spekman (o.a. oud hoofdredacteur van het Bossche Bisdomblad en oud-hoofd communicatie bij de KRO) en Liesbeth de Moor hoofdredacteur van De Roerom. Paneldeelnemers zijn: bisschop Gerard de Korte (bisschop van Den Bosch), Laetitia van der Lans (uitgever De Zalige Zalm) en em. professor Peter Nissen (cultuurgeschiedenis van het christendom en van religiositeit).

De Roerom-website blijft vooralsnog in de lucht, mogelijkheden voor verdere continuïteit zijn in onderzoek."

Bron: De Roerom | Foto: Reliwerk

Deel dit bericht:

magnifiercrossmenu