Werkgever?

KokBoekencentrum lanceert platform voor vrouwelijke dertigers

KokBoekencentrum Uitgevers heeft gisteren een nieuw online platform gelanceerd voor vrouwelijke dertigers: Meet you in the field. Een vernieuwend platform waar ruimte is voor andere perspectieven, verbinding en statements over thema’s als mentale gezondheid, maatschappelijke ontwikkelingen en zingeving. De website vervangt de community Puurvandaag, die na tien jaar aan vernieuwing toe was.

Uitgever Maaike Hoogendoorn: “We leven in een tijd van polarisatie en ongelooflijk veel meningen die op ons afkomen via onder andere nieuws en social media. Met Meet you in the field creëren we, midden in de constante stroom van meningen, een plek waar ruimte is om te ontdekken wat je eigenlijk zelf vindt. We schuwen een flinke mening niet maar zoeken naar verbinding en bieden de bezoeker een andere kijk op misschien al bekende zaken."

In de eerste week start het platform met tien statement pieces van onder andere theoloog Tim Vreugdenhil, Sanne Poppe (Feministische Werkplaats) en Jonge Theoloog des Vaderlands Tabitha van Krimpen. Thema’s die besproken worden in deze pieces zijn o.a.: Waarom ik de kerk heb verlaten, behoefte aan rolmodellen en kaders, wat mijn burn-out me bracht, wat is polarisatie en een oproep om meer te luisteren naar elkaar.

Meet you in the field wordt geleid door hoofdredacteur Jilke Tanis (1988). Tanis is journalist en heeft de afgelopen vier jaar met haar gezin in Ethiopië gewerkt en gewoond. Jilke: “In de veelheid van media voor vrouwen is Meet you in the field een uniek platform. Ik zie ernaar uit om dit platform te leiden en, samen met een diverse schrijverspool, te zoeken naar wat ons samenbrengt en inspireert.”

De huisstijl van het platform is ontworpen door IDD, projectleiding en conceptrealisatie in handen van Eline Hoogenboom en de website gebouwd door De Onliner.

Bron: KokBoekencentrum

Deel dit bericht:

magnifiercrossmenu