Werkgever?

Reinder van Dijk benoemd tot Producent Levensbeschouwing bij KRO-NCRV

Reinder van Dijk (33 jaar) is met ingang van 1 januari benoemd tot Producent Levensbeschouwing bij KRO-NCRV. Reinder is op dit moment eindredacteur bij KRO-NCRV voor diverse levensbeschouwelijke programma’s, waaronder The Passion, De verwondering, Jacobine op 2 en Serenade van Stef. Als Producent Levensbeschouwing zal hij zich met name richten op het aanbod van de levensbeschouwelijke programmering en projecten op lange termijn en op de samenwerking met externe organisaties op het gebied van levensbeschouwing.

Peter Kuipers, directievoorzitter KRO-NCRV: “Reinder heeft een duidelijke visie op de belangrijke rol die levensbeschouwing speelt in onze samenleving. Hoe zingeving ons leidt in de keuzes die we maken in ons leven, en hoe media daar een rol in kunnen spelen. Ik zie er naar uit om met Reinder verder te werken aan een herkenbare KRO-NCRV programmering op dit gebied en aan onze positie als maatschappelijke mediaorganisatie."

Reinder van Dijk: "Ik ben dankbaar dat de directie van KRO-NCRV me voor deze mooie functie heeft gevraagd, om leiding te geven aan een team enthousiaste en betrokken programmamakers die bezig zijn met zingeving. Ik kom zelf uit de christelijke traditie, dat is dé inspiratiebron in mijn leven, mijn drive. Ik heb de overtuiging dat juist die traditie antwoord kan geven op de levensvragen van deze tijd en mensen in beweging kan zetten. Niet alleen in de kerk, maar juist daarbuiten. Voor iedereen. Ik heb er zin in!"

Bron: KRO-NCRV

Deel dit bericht:

magnifiercrossmenu