Werkgever?

Nieuwe uitgeverij Zilt maakt zingevingsboeken voor iedereen

Vanaf juli is Nederland een uitgeverij rijker: Zilt. Bij uitgeverij Zilt verschijnen uitgaven voor iedereen met interesse in zingeving. Terugkerende thema’s daarbij zijn Mens, Omgeving en Verbinding. Binnenkort verschijnt de eerste aanbieding, met daarin klinkende namen van auteurs als Reinier van den Berg, Hella van der Wijst en Susan Marletta Hart.

Uitgeverij Zilt is een imprint van Royal Jongbloed, een gevestigde uitgeverij die al jarenlang boeken maakt gericht op een christelijke doelgroep. Het totale spectrum van zingeving is echter breder dan alleen de christelijke markt. Immers, ieder mens houdt zich in meer of mindere mate bezig met zingeving. Juist voor deze doelgroep is Zilt: de uitgaven zijn op een eigentijdse manier geschreven.

De drie themagebieden Mens, Verbinding en Omgeving werken van binnen naar buiten: van meer persoonlijke/psychologische uitgaven en uitgaven over relaties tussen mensen, tot uitgaven over de mens en zijn omgeving.

Jeanet Hamstra is uitgever van de boeken van Zilt:
“Zingevingsvragen dienen zich bij iedereen aan. Vragen zoals: Hoe kan ik van betekenis zijn voor de wereld om me heen? Hoe kan ik mezelf blijven ontwikkelen? Wat wil ik doorgeven aan de volgende generatie? Zilt wil daarom voor een breed publiek interessante en relevante uitgaven brengen. Juist in deze roerige tijd van crisis, waarin er veel dingen ons afkomen.”

De eerste titels
Vrijwel gelijktijdig met het verschijnen van de najaarsaanbieding van Zilt begin juli, verschijnt het eerste boek, van Susan Marletta Hart, over verschillende communicatiestijlen tussen mensen. Gevolgd in september door een boek over de coronacrisis van Hella van der Wijst. In oktober verschijnt een bijzonder boek van RTL4 weerman Reinier van den Berg over klimaatverandering en de rol van bomen daarin.

Voor meer informatie: www.uitgeverijzilt.nl.

Bron: Reliwerk

Deel dit bericht:

magnifiercrossmenu